onsdag 19. august 2009

Litt shopping og innkjøring i barnehagen

I går var jeg på en liiiiten shoppingtur sammen med svigersøs (og 3 små barn på slep) Fikk fyllt på med Green gate i skapet, og mer skal det bli.
Fant også et duftlys som jeg ikke klarte å motstå. Husbonden klarer ikke lukta av duftlys, men ikke bekymre deg for dette skal ikke brennes (for dyrt til det)

Gutta hadde sin første dag i musikkbarnehagen i nord i dag, og innkjøringen gikk strålende. Jeg var der sammen med de, men i morgen skal de få være alene noen timer.
Fordelen med tvillinger er at de har hverandre. Trygghet!


Etter 5 dager i nord er jeg for første gang helt alene i kveld (har 2 små sovende da) Har vært "butt i butt" med besøk, men SÅÅÅ koselig å få masse besøk. I natt sov Sondre-tantegutten her, så koselig - da husbonden ikke var hjemme. Vi så 2 filmer og spiste masse godis.
Nå har jeg baket en stor skuffekake og fryst ned i 3 "porsjoner" Tenkte da jeg baket den at her har jeg kake til tre kaffebesøk.

Nå er det noe som ligner på høst ute, tidlig mørkt og småkaldt. Høsten er koselig, men må si jeg skulle ønske at sommeren varte litt lengere.

Her er gutta i trehytta, i full gang med leking.


6 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren inne hos mig och hjärtligt välkommen tillbaka .
  Va spännande för dina små att börja i musikbarnehagen , och det måste ju vara så kul att ha en tvilling , även om det kan bli mycket jobb för en mamma ;-)
  Vilken fin trädkoja de har .
  Gillar också Greengate , men törs inte börja köpa för då kan jag väl inte sluta .
  Ha det gott !
  Lotta

  SvarSlett
 2. Heisann....
  Ja Greengate er pent...men har ikke noe i det......så det må jeg jo få gjort noe med:)
  Ja,høsten er straks i annmarsj....men det er en fin tid det og...da senker roen seg og lysene tennes.....og farvene er utrolige...
  GoKlem fra edda

  SvarSlett
 3. Musikkbarnehage. Stilig. Når Hjarand blir større hadde det vært tøft med kulturbarnehage - evt gårdsbarnehage. Enn så lenge er det studentbarnehage.

  Syns i grunn også høsten er koselig. Lys inne og hustrig ute.

  Går jobbletinga bra?
  Ha en fin dag Lise!

  SvarSlett
 4. Hei og takk for hyggelig kommentar. Kjøpte du Greengate på Blomstergalleriet? Da har du kanskje vært innom gardinbutikken litt lenger borti gata. Det er der gardiene er sydd. Hun har masse fint.

  SvarSlett
 5. Hei Inga Helene, vet de har de på blomstergalleriet, men kjøpte de på kanebogen sentret. Litt utplukka, men de skulle få inn høstnyheter snart:)Skal gå innom gardinbutikken en dag, har sett inn vinduet ett par ganger i det siste:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Herlig å fylle på i Green Gate-skapet:-) Fine skåler.

  SvarSlett