torsdag 15. oktober 2009

Bloggtørke, neida...

Blitt lite tid til å blogge i det siste. Men har rukket mye annet moro:) I dag har det blitt en 3 timers tur i grottebadet med de små, ble så trøtt av svømmehallen-aktiviteter at jeg holder på å svime av (noe de små gjorde da de la seg)
Helga er snart rundt hjørnet og den er fullpakka med morsomme aktiviteter som middaggjester, arrangert båttur og teater med guttabøys.

I går la jeg fjorårets vinterdresser til gutta på finn.no - vips så var de solgt. Fikk 500,- pr stk. Helt utrolig. Men de var fine og lite slitasje på, men alikevel.... Happy jeg da.

Kom over 10 hvite roser til 29,- Kupp!!Og denne lysestaken som jeg ble glad i ved første øyekast. Skal dra å kjøpe flere. Bare må ha det.. Var ikke så ille i pris heller.

Også måtte jeg ha disse, klarte ikke motstå...Pynter opp veggen:)

3 kommentarer:

 1. Å så masse lekkert du har funnet deg da. Skal til Harstad i morgen jeg. En liten snartur, jeg og en venninne :) Blir koselig. Klæm fra Susanne

  SvarSlett
 2. Hei. Vakre roser, og til en rimelig penge må jeg si. Likte så godt det lysglasset ditt, hva butikk er det kjøpt i? Fikk lyst å herme.
  Nyt torsdagskvelden.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. De er kjøpt i en blomsterbutikk i Harstad. Kostet bare 49,- Billig syns jeg:)

  SvarSlett