fredag 20. november 2009

Strikkedilla og Nordlys i nord

Blogging har ikke vært 1.pri i det siste. Har tenkt flere kvelder på at NÅ skal jeg logge på, men andre ting har tatt "overhånd" I det siste har julegaveliste blitt skrevet, som: hva skal jeg kjøpe til hvem. Og andre lister som, hva må kjøpes inn til jul.. Noen gaver må sendes så de bør jeg bli ferdig med snart.

Jeg har fått strikkedilla, så i det siste har jeg strikket og strikket. Er så koselig å strikke på vinteren. Nå er jeg fri for garn, så må nok ut på handling i morgen.

Ikke mye snø i nord, men vi har og har hatt et fantastisk flott vær. I går kveld måtte husbonden og jeg kle på oss å gå ut å se på nordlyset. Himmelen var helt fantastisk, og nordlys svaiet som et grønt slør over himmelen. Vi fant ut at vi trenger et nytt kamerea, da alle bilder som ble tatt av nordlyset ble helt svart...

Forrige helg var jeg på kick off i Svolvær (Lofotens hovedstad) med jobb og det var veldig bra med masse god mat og drikke og faglig opplegg. Årets første pinnekjøttmiddag ble inntatt, men uten småglass med brunt i til meg. Liker best store glass på stett fyllt opp med rødt..hehe..
Lofoten er bare helt fantastisk. Dit vil jeg til sommeren.

I dag fikk jeg 50 bestilte julekort i posten, så i helga skal jeg begynne å skrive på kortene til de jeg ikke har sett og snakket med på lenge.

Takker for alle koselige kommentarer her på bloggen, jeg skal ta meg en "svare runde" i helga.
God helg. Enjoy!

4 kommentarer:

 1. Nord-Norge og nordlyset er fantastisk!
  Nå er jo jeg ei lofotjente, så er nok ikke helt objektiv - men like sant er det jo uansett. ;o)

  Det høres herlig ut med pinnekjøtt; gleder meg stort til jul med god mat og mange koselig middagsselskap. :o)

  Ønsker deg og dine en riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Nordlyset har jeg til gode å se. Kjøp kamera og del :)
  Jeg har også begynt på julegaver, er faktisk halvveis, kalenderen er i boks til barna og julekortene ferdig skrevet. Elsker å ikke stresse i desember. Da vil jeg nyte - for en herlig tid!!! Vi snakkes snart, vennen. Savner deg max. Stor klem fra Birgit

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Å ja, Lofoten skal vi også til!! Nydelig!!!! Så flink du er med julekort, vi MÅ gjøre det denne uka, takk for påminnelsen;-) Klem, M som måtte skrive innlegget på nytt, hastverk er lastverk også for en tidligere norsklærer;-)

  SvarSlett