søndag 6. desember 2009

O jul med din glede

Hver jul er vi "èn ekstra" i hus. Denne nissen fikk vi av svigers det året gutta ble født og den har fått plass i stua 1. desember hver år. Han er blitt litt tynnslitt i skjegget og sekken på ryggen med kongler er "rasert" av gutta (er èn kongle igjen) men ellers er han like fin. De synes det er like stas hvert år han kommer i hus.
I førjulstiden er det så koselig å pynte, også ute. Tenner lys ute hver dag. Stokken med sløyfe fant Alexander i skogen og skulle absolutt ha den med seg hjem. Tenkte mitt (hva skal han med den) men den kom jo litt til "nytte" Har kjøpt små "pipp pipper" og røde bånd som har fått plass på toppen på stokken

Med en febersyk liten gutt så blir det en roooolig søndagsettermiddag. Vi gleder oss til "jul i svingen" og sitter klar med julebrus og pepperkaker.

Ha en flott søndag og en fin uke.

5 kommentarer:

 1. så koselig!!med julenisse i huset ;)
  Off god bedring til lille gutt ;)
  Klem klem

  SvarSlett
 2. For en koselig gjest dere får i huset til jul ♥stokken passet jo perfekt.
  ha en god jul

  SvarSlett
 3. Koslig med sånne tradisjoner, vi har en stor julenisse-Ole Brum som alltid sitter på sofakanten fra 1.desember...
  Klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 4. Stokken var fin den!Flinke gutten! Har også ein pinnegutt, som drar fine pinner og stein heim. Noen ganger kan det bli litt mye, men så drar eg jo sånt i hus selv viss eg tenker meg om, vrihasselgreiner.bjørk og lerk. Så eg kan ikkje klage på gutten min heller.
  Klem.

  SvarSlett
 5. Så koselig med slike tradisjoner! Pent du har pynta til jul!

  Forsatt god mandagskveld

  SvarSlett