lørdag 27. mars 2010

Vårsteming

I år som i fjor, som året før det - og før det... så sår jeg frø. Jeg storkoser meg når jeg holder på. Drivhus står veldig høyt på min ønskeliste.
Sist uke åpnet Plantasjen i nord, og der var jeg ikke
usein med å handle alt til årets såing
Gutta og tantejenta mi Frøya har fått egne solsikkekasser.
Denne såkassen er helt genial, med lokk med luftehull som åpnes/lukkes
I år ble det solsikker, blomkarse, ringblomst og kosmos.
Påskeliljene som har visnet har jeg bare klippet av, og løkene har jeg lagt i kjelleren (i avispapir) frem til høsten. Da skal de planes ut slik at de kan spire og gro ute til neste vår.


5 kommentarer:

 1. Så herlige isfiskebilder!!!
  ja, jeg ønseker meg også et drivhus - men, sukk...har nok ikke stor nok hage! jeg har prøvd å så litt, ungene synes jo det er spennende - men i år blir det lite såing. Får dra på Plantasjen når våren har satt seg - og kjøpe meg noen vårplanter - og så er det bare å vente på at staudene skal dukke opp!!!
  Ønsker deg en fin påske!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Har sådd selvhøsta stemorsfrø og kjøpte tomatfrø. Spirer som bare det. Vi har bestemt oss for å kjøpe drivhus i år og gleder med som en liten unge på julaften! Nå skal det sås mer!:))

  Må si du har en flott blogg jeg kommer til å besøke ofte.

  Ønsker deg en herlig påske!:)

  SvarSlett
 3. Ville bare ønske deg en riktig god påske. Nyt våren og noen deilige fridager! Albertine

  SvarSlett
 4. Takk for at du tar med Frøya i såingen i år. Gubben gjorde et forøk i fjor, men ingen solsikker kom opp:):) Det var noe galt med jorda.... Så artig at guttan ville være med på hytta for å overnatte der. De storkoser seg sikkert i lag med onkel. Dokker få ha en god påske alle fire, og gå litt på ski for meg....

  Påskeklem fra Ghana

  SvarSlett
 5. Vi skal så litt når påsken er over og vi er hjemme igjen så vi kan følge med og vanne! Gleder meg! Det er så koselig å se det spirer!! :-)
  Takk for tips ang påskeliljene, det skal jeg prøve.
  Fortsatt god påske. Klem IL

  SvarSlett