torsdag 22. april 2010

Midnattsol

Det begynner å bli lyst til langt på kveld nå. Det er så deilig. I går spiste gutta kvelds ute på terrassen. Sola skinte og gutta skulle ha mer, mer mer (for å slippe å gå inn tipper jeg) Når rullegardinen går ned på rommet så må jeg tape litt for å få det mørkt. De lurte fælt på her om kvelden hvorfor jeg måtte tape rullegardinen fast i vinduet:) Nå blir det bare lysere og lysere og snart er det lyst døgnet rundt. Gleder meg til fisketur i midnattsol:) Jeg har fått boknafisk i fryseren, tro om jeg skal servere det til besøket fra sør som kommer i mai...! og om de blir å like det..!

Var innom fretex å der fant jeg masse masse bøker i bok-kassene. Kjøpte til gutta og det var en innertier. 20,- pr stykk. Fant også en skål som var så nostalgisk at jeg bare måtte ha den. Vi hadde noe lignende på 70-80 tallet. Faktisk første gang jeg er innom fretex, ikke en skuffende "opplevelse" men foretrekker mine "faste butikker"
Snart helg og det skal bli godt:) Nå skal det bakes ostekake!

2 kommentarer:

  1. Nydelig bilde!! :o)
    Sliter litt med minste gutten min, han vil ikke helt godta at man skal legge seg til å sove når solen skinner...*smiler*
    Ha en fin kveld! :O)

    SvarSlett
  2. Skal venne Hjarand til å sove like godt i lyset :) Det gjør jeg! God bursdagshelg Lise

    SvarSlett