søndag 6. juni 2010

Super fiiiiine helga

Det har blitt lite fra denne kanten i det siste, men det har vært mye pakking og enda mer pakking og i forrige uke dro vi til Oslo oppi all pakking i nord. I sør ble det også pakking og vasking av bolig som skal selges. Fotograf og takstmann var innom fredag, og da måtte alt være shinet både ute og inne (og det ble det)
Osloturen ble innholdsrik med besøk til venner, møte med gamle naboer, besøkt den gamle barnehagen til gutta og selvfølgelig besøkt bestemor og bestefar og onkel Jørn. Vi var også å så på tomta der vi skal flytte, også fikk de sett skolen de skal begynne på til neste år.
Etter å vært supereffektiv så kunne helga starte for min del med skikkelig kos med jobben min. Det ble shopping, sommershow på Latter, bedre middag på Big horn, og dagen etter satte vi kursen mot Kiel i et flott sommervær. Etter en perfekt helg med Kielbåten å masse god mat og bare blide kollegaer så ble helgen avsluttet i Frognerparken før vi satte oss på flyet og dro hjem til 5!!!!!!! grader. Men godt var det å komme hjem til gutta mine, tross nesten kuldesjokk...
Sommerlatter anbefales!! Her er Lisa Tønne in action'

2 kommentarer: