søndag 26. september 2010

Sukk

Nå har vi solgt, tømt og vasket på Høybråten. Da yttergangen ble vasket og tanken på å aldri gå inn i VÅRT rede igjen, så ble jeg litt sentimental. Det ble 7 flotte år som alltid vil huskes (med toppers naboer, perfekt for gutta å vokse opp, sentralt til det meste og stille og rolig) Ja vi blir å savne Høybråten, men det ble så trangt om plassen med 2 små, så flytting har lenge vært i tankene, men vi ville liksom aldri, selv om..... Var jo så koselig med jentekveld i nr. A. Men vi skal fortsette med det - er avtalen, selv om vi flytter:-)
Nå fyres det med ved for første gang i år, var jo grisekaldt da vi kom til nord.... Snart snø og skiføre..!Ha en super kveld og uke!
Nyskrubbet og shinet

8 kommentarer:

 1. Ja, det kan være litt trist å flytte fra et sted man har likte seg godt.
  God kveld :O)

  SvarSlett
 2. Åh, skjønner at det var litt trist! Men, tenk så fint dere får det der dere skal nå!! Hvor skal dere nå egentlig?:)

  Stor klem:)

  SvarSlett
 3. Ja, jeg synes også det er litt vemodig å "gi fra seg" bolig til nye eiere. Heldigvis overtar de bare skallet, alle minner og hjemmefølelsen tar dere jo med dere!! ;)
  Klem

  SvarSlett
 4. Et kapittel avsluttes og et nytt står for tur :))
  Takker og bukker for alle fine minner fra Høybråten......
  Sees i morra :o)

  SvarSlett
 5. Uff ja, det skjønner jeg kjempegodt. Man blir jo så glad i hjemmet sitt, spesielt når man har bodd der en stund. Men jeg tenker at dere har jo bodd borte ett år nå, så sånn sett så blir det ikke like ille som det ville vært om dere bodde der helt frem til overtakelse.
  Men skjønner deg godt!
  Men dere får jo alt helt nytt der dere skal, det blir jo supert det også! Du er jo så flink til å gjøre det så hjemmekoselig, så det går nok kjempebra! Og gutta kommer til å få masse nye venner i de nye naboene. Lykke til! Klem Birgit

  SvarSlett
 6. Hei Lise!
  Så koselig blogg du har :) Lykke til med nytt hus og nytt sted :) Fint i nord, men kan tenke det er kaldt ja ;)

  Kos deg med det nye og tenk tilbake på det gamle og de gode minnene!!

  Klem Anette :)

  SvarSlett
 7. Hei,

  Jeg veit akkurat hvordan den følelsen er. Men, det positive er jo at man kan starte helt på nytt og få innrede og styre og ordne i et nytt hus med større plass:-).

  Klems

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge? Jeg har nå en giveaway der du kan vinne et års gratis medlemskap i Norsk Luftambulanse, blir med her: http://www.joridkvam.com/?p=2139

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett