onsdag 9. mars 2011

Palmesus i Floridarus

Etter en 20 timers lang reise, fra dør til dør, så var det ubeskrivelig godt å få sparket av seg skoene på hotellet i Orlando. Reisen gikk bære lækkert og gutta var eksemplariske på reisen.
De ville bare kose seg med musikk på øret under pleddet. Ikke tegn til at de var lei, heeelt utrolig - så her satser vi på reprise på returen. Men retur til kalde Norge vil vi ikke snakke om før om maaange dager!
Eneste "negative" med å reise til USA er passkontrollen som kan ta tiiimesvis.. Vi slapp unna med èn drøy time, og godt var det. Ellers gikk alt som smurt med henting av leiebil og kjøring til hotellet. Med husbonden som sjåfår og meg som kartleser, så fant vi frem uten et sukk.

Hotellet http://www.radissonresortorlando/ er bra og barnevennlig og et jentekast unna alle attraksjonene.

I dag tidlig våknet Alexander halv fem, da var han sterk og klar! Skal si man blir døgnvill etter en lang reise og 6 timers tidsforskjell, men med 28 grader og bare lyden av gresshopper så var det helt greit å stå opp tidlig.
Med frokost før fuglene hadde våknet og høy solfaktor, så har det blitt mange timer ved bassengkanten i dag. Veldig deilig!!!

Ettermiddagen har gått til shopping... Shopping i Orlando er bedre enn Oxford street, syns nå jeg;) Jeg fikk meg en liten runde på Guess og Victoria Secrets, mens gutta tok av i "guttebutikker"
I morgen blir det tur til Universal studios og alle hjerter gleder seg!
Ingen bilder herfra.... Finner ikke kabel til kamera (men vet den er med på turen)
Enjoy - alle der hjemme, vi har det prima:)

1 kommentar:

  1. kjenner jeg gleder meg ekstra mye når jeg leser om andre som skriver om det. Satser på masse kjekke tips av dere når dere er vel hjemme. klem Helen

    SvarSlett