tirsdag 30. august 2011

MATpakke

Det snakkes om matpakker til barna som aldri før... både i kantina, blandt venner, på facebook osv. På FB er det til og med egen matpakke-gruppe som er morsomt å titte innom. Det var enda morsommere å titte i matboksen til sønnen til ei venninne, den var bare så delikat med masse godt til lunsj til junior.
Joda her var det å bare hive seg på "matpakkebølgen" og fikk kjøpt meg disse matboksene som viser seg å være helt geniale. Gutta spiser matpakken sin som aldri før og digger å få forskjellige ting i rommene i matboksen.
Er jo så gøy å lage disse matpakkene - og kvelden før så "planlegges" innholdet gjerne med eggerøre, kokt egg, skinke, reker, rosiner, bær, nøtter, oppkappet frukt og grønnsaker.
Disse selges i 4 pk på nett.Denne var dagens:-)3 kommentarer:

  1. Flotte matbokser! Har du en link til hvor de bestilles? Så matpakkene til A.S.G. Så jo bare sååå deilig ut. Kanskje det som skal til for at de håpefulle skal ta i på grønnsaker... Er redd det er for seint for mine to eldste i hvertfall. De må nok finne ut av det etter som de blir eldre. Men skal gjøre et forsøk med lillemor. Kanskje det vil lykkes bedre??

    SvarSlett
  2. Halloen Mona! De bestilles på matpakke.blogspot.com. Håper alt e bra på landet?Hører du ska bli tante igjen, koselig:-) Vi høres!

    SvarSlett
  3. Hello there, simply becosbobetme alert to your weblog thru Google, and found that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels

    SvarSlett