mandag 8. juni 2009

Mandag; bare 4 dager igjen til helga:)


Mandag, alltid trøtt på morgenen men bare 4 dager igjen til helga. Det bli alltid ett par trykk på slumreknappen på mandags morgen...ååå vil ikke - vil ikke. Men må rekke bussen, den venter ikke på meg, dessverre... Her er det bare å komme i gang med ny dag, ny uke, nye mulighter.
I helga har det vært skikkelig surt og kaldt, men tiden gikk i rekordfart alikevel. Fikk mange alenetimer på lørdag, og timene benyttet jeg til å drikke verdens beste kaffe, male møbler og ting jeg hadde pusset ned i forkant. Alenetid er utrooooolig viktig. Bare surre for seg selv og gjøre akkurat det jeg har lyst til. Søndag var vi i barneburstag å stappa innpå kaker (er ennå mett...hehe)
Gleder meg allerede masse til neste helg. Lørdag skal vi 3 av 4 barseljenter (som fortsatt har kontakt etter 4 år) på shopping til Bærums verk (må bare ha de Green Gate koppene og håper de er der) med påfølgende lunsj på Sandvika storsenter og deretter en tur til en interørbutikk (som jeg ikke husker navnet på)
Svigersøs fra Harstad kommer til hovedstaden til helga og hun skal garantert på Ikea (som vanlig!!!) Dit vil jeg også en tur å handle litt "stæsj" Bir nok å gå noe rødvin og, da hun er er rødvinselsker:) Noe jeg er veldig glad for!
Mannen sitter nå på jobben å leser til eksamen som er 2 dager unna. Hovedoppgaven er levert men han har skriftlig igjen. Han ringte i sta å spurte om vi skal kaste oss rundt å bestille oss en helg i Gøteborg med gutta i juni.. JA, klart..... Jeg vil - jeg vil!!!! Og tur blir et:) Alltid gøy å ha noe å se fem mot, spesielt på sommeren. Gøtebord og Liseberg er helt konge.
I skrivende øyeblikk så ringer Sondre i Harstad å lurer på om han kan komme å besøke tante og onkel i Oslo i juni. Ja klart vi er hjemme når Sondre-gutten skal komme. Sondre er 13 år. Blir nok kino, play-station og pizza og godis da tenker jeg. Vi gler oss!
Ha en flott uke♥♥

2 kommentarer: