mandag 24. mai 2010

Blogging i 1år

Det har blitt litt blogging mellom alt annet man sysselsettes med på fritida det siste året.
Her er mitt aller første blogginnlegg og sikkert ikke mange besøkende:)
Da jeg fant ut jeg "ville prøve" meg som blogger var da mannen satt dag og natt med eksamen, og jeg ble "hjemmeværende" på fritida. Da ble det "for mye" fritid på meg etter gutta var lagt og så var bloggingen igang....:)) Artig da og artig nu!
Med en "teller" så ser man jo sånn omentrent hvor mange som er innom, og det er veldig, veldig hyggelig med besøk innom flittiglise. Det er også veldig hyggelig med kommentarer og mailer fra fjern og nær (fortsett med det!!!:)
Blir nok mye å blogge om fremover, både flytting i Harstad og bygging sørpå. Vi har leid oss et "urgammalt" sjarmerende hus i Harstad, som vi falt sååå for. Tror vi blir å trives veldig bra! Men bør nok ikke trives så altfor godt..... da vi setter kursen sørover neste sommer/høst. Og da til ny bolig. Nå står salg av boligen vår i Oslo for dør og vi er veldig spendt på salget. Ja mye på engang av kjøp, salg, leie osv....! Er sånn smått igang med å pløye igjennom interiørblader og tips og ideer til vår nye bolig i sør. Det store spørsmål; hvordan kjøkken skal man velge.....!!? Har heldigvis gooood tid til planlegging.
Ha en lovely evening


5 kommentarer:

 1. Du store kor møkje du styrer på med. Eg er imponert. (og svett, he he)

  Smil fra L

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 1 årsdagen.

  Skal du flytte sørpå. (Blir me "Naboer da?";)

  husk å ta deg tid til kos også.

  Miraklem.

  SvarSlett
 3. Spennande tider for dåke då.
  Håpa salget går fint, og kjøpet likeså :-)

  SvarSlett
 4. Grattis till dina 1 år,ser med spänning fram emot dina inlägg fortsättningsvis!!!Kram evaj

  SvarSlett
 5. Hvor skal dere bygge?? :)

  SvarSlett