onsdag 22. juli 2009

Back in the 80`s

Utrolig hva man kommer over når man graver i gamle pappesker....
I Harstad finner jeg mange"gamle skatter" og i går kom jeg over mine gamle karakterbøker gjennom alle år, søndagskole-kort, skolebøker, russeluen, klassebilder, sort/hvite passbilder, fotoalbumer, "mine klassekamerater" som gikk på rundgang i klasserommet - og det jeg syns var morsomst å finne var de gode gamle Pusur skoledagbøkene. Satt i hele går kveld å bladde gjennom disse.
Du verden så mye jeg skrev ned og så mange tanker og notater det sto i disse. Veldig mye kiss, love, peace, just you o.s.v.

Visste ikke jeg hadde så mye "rart" liggende! Disse skal bli tatt godt vare på!
Dårlige/uklare bilder skyldes dårlig mobilkamera...

5 kommentarer:

 1. Nostalgi från barndomen! Det är alltid lika roligt =)

  SvarSlett
 2. Hehe, herlige minner. Opplevde det samme her en dag jeg og!
  Og du - han Jon Bon Jovi digga jeg og, hehe

  SvarSlett
 3. Akkurat sånne Pusurbøker hadde jeg også, og jeg tegnet og skrev akkurat det samme inni dem.... Ha, ha.... ungdomsminner......

  SvarSlett
 4. Så morsomt... :o)
  Sånne Pusurbøker hadde jeg også..min var alltid den tjukkeste i klassen.."ler"

  SvarSlett
 5. Hei og takk for kommentar/kompliment! Alltid koselig å stifte nye bekjentskaper her i blogglandia, så ble veldig glad for at du la igjen en hilsen! Du har en fin blogg selv også, forresten!

  Pusurdagbøkene og de andre 80-tallsgreiene vekker minner her også! En artig tid tross alt...bekymringsfritt, men likevel ikke, fordi vi måtte ta avgjørelser som hadde stor beydning for resten av livet.

  Mvh Mette

  SvarSlett