onsdag 15. juli 2009

Nok en flott dag i nord

I går var det nok en sommerdag i nord. Etter jobb så bar det hjem til lett middag i sommervarmen. Etter en liten halvtime i sola så satte vi kursen til Gapahuken oppi lia. Perfekt gåtur for småe fota. Da vi hadde kommet opp til toppen så måtte gutta pi-pi og po-po... Etter litt styr med det, så var det bare å sette seg med bena høyt i gapahuken å nyyyyte utsikten.
Etter kveldsstell og etter at 2 slitne smågutter (som hadde tilbringet nok en dag i Grottebadet) var sovnet dro jeg ut da mannen skulle jobbe ett par timer. Dro på litt shopping, da det er salg på salg i butikkene. Droppa innom tante og onkel for en liten prat. Tok deretter min 4. tur til Gangsåstoppen. Satte speed-knappen på fullt oppover, og svett og god på toppen satte jeg meg ned å nyta nok en fantastisk utsikt.
Litt småsulten på hjemveien bestemte jeg meg for å kjøre innom nok en tante. Da hun hadde bakt brød, så fikk jeg meg nybakte brødskiver og vi lo og skrvla utover kvelden. Hun er så full av energi den dama og jeg ler så mye av hennes gode historier. Da jeg kom hjem så lå mannen og barna og sov. Mannen hadde sovna sammen med ungene og voknet da jeg kom hjem på kvelden. Ja ja en 3 timers middagshvil... Han slet veldig med å sovne etterpå og det skjønner jeg.
I dag kjørte gutta meg på jobben og smågutta var så søte da de vinket fra baksetet i bare pysjen, tror de skulle se på hurtigrutasom lå ved kaia etterpå. Skal på middag og barnebursdag i dag og i kveld skal jeg ta meg nok en tur på Gangsåstoppen å nyte god nord-norsk fjellduft:)

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar